Translatori

Tarife

Prețul traducerilor se stabilește la pagina de 2000 de caractere cu spații care rezultă, în funcție de:

1. Timpul de realizare

1.1. Traduceri în regim normal. Traducerile în regim normal se predau după minim 24 de ore, limita maximă fiind de 8 pagini pe zi.
1.2. Traduceri în regim de urgență . Traducerile în regim de urgență se predau în aceeași zi, existând o limită de maxim 5 pagini. Dacă documentul sau documentația depășește 5 pagini, predarea se va efectua în ziua imediat următoare sau la termenul stabilit împreună cu clientul.

2. Tipul terminologiei și gradul de dificultate

2.1. Terminologie normală
La terminologia normală se încadrează toate documentele care nu conțin termeni specializați, tehnici, medicali etc. (de exemplu: diplome de bacalaureat, absolvire liceu, foi matricole de liceu, e-mail-uri personale etc.)
2.1. Terminologie tehnică
Se încadrează la terminologia tehnică toate documentele tehnice, medicale, economice și literare care prezintă un grad ridicat de dificultate (necesită un timp mai mare pentru a găsi echivalentul corect).

Pentru a vă putea evalua corect costurile necesare traducerii dvs., vă rugăm să ne trimiteți documentul la adresa de email: office@tradus.ro sau pe WhatsApp la 0741286561