Barbat cumpara autoturism

Traduceri acte auto

Procedura de înmatriculare a mașinilor cumpărate din străinătate prevede traducerea actelor aferente acesteia. În principiu, poliția vă va cere traducerea autorizată a facturii de achiziție (sau facturilor de achiziție în cazul în care există înaintea dvs. mai mulți vânzători și cumpărători, în vederea stabilirii trasabilității acestora.

În municipiul Galați, traducerea autorizată a documentului dvs. de proprietate a mașinii trebuie să poarte numărul de înregistrare din registrul traducătorului. Traducerea autorizată a certificatului de înmatriculare a vehiculului vă este cerută de către ANAF.

Procedura de preschimbare a permisului de conducere emis în UK

În vederea preschimbării permisului dvs. de conducere emis în UK, trebuie să vă adresați Serviciului Public Comunitar Permise Conducere și Înmatriculare Auto. Veți avea nevoie de traducerea legalizată a permisului de conducere și de traducerea autorizată a Istoricului de sancțiuni. Istoricul de sancțiuni se emite online pe site-ul https://www.viewdrivingrecord.service.gov.uk/driving-record/licence-number , unde veți introduce numărul permisului dvs. de conducere și numărul de asigurări sociale (NINo). Valabilitatea acestui istoric de sancțiuni este de 21 de zile.